Enebolig med fem soverom, svømmebasseng og spillrom


Kjøkken

AC

Svømme-basseng

50" LED TV

PlayStation 4

Netflix

Wifi

Vaske-maskin

Tørke-trommel

Spillrom

Denne 280 kvm store luksusvillaen er over to etasjer og har privat basseng, boblebad, Playstation 4, gratis wi-fi og aircondition. Huset har en åpen planløsning med stuen som midtpunkt. Her er en luksuriøs bue-sofa i skinn med elektrisk recliner og koppholder. Strekk bena ut her og les en bok mens barna leker i bassenget på utsiden. En 50” SMART LED HD TV lar deg velge mellom ca. 100 kanaler, eller bruke tjenester som Netflix og Facebook. I husets andre etasje er det et eget TV rom utstyrt med 50” SMART LED HD TV, Playstation 4 og et godt utvalg av de nyeste spillene som Fifa og Need for Speed. Her oppe kan barna kose seg trygt i en stor skinnsofa når de voksne vil ligge litt lenge om morgenen. Det store og åpne kjøkkenet har alt utstyr man trenger for å lage måltider hjemme. Her finner du kaffetrakter, brødrister, blender, mikrobølgeovn, kjøleskap med isbitmaskin, oppvaskmaskin og alt av dekketøy. Her er fire barstoler ved kjøkkenbenken som er av granitt. I tillegg er det en elegant spisestue med seks spiseplasser.

Bassenget

Når du åpner husets store skyvedører kommer du ut til det private bassenget og boblebadet. Hele terrassen har insekts netting som sørger for å holde området fritt for ´flyvende gjester´ uten at det går ut over brunfargen. Bassenget og boblebadet kan varmes, hvilket anbefales i vinterhalvåret. Her er en sittegruppe plassert under det delvis overbygde taket, og ute rundt bassenget står det solsenger klare. På kveldene kan man slå på lyset under vann og ta en svømmetur i måneskinnet. Huset ligger vendt mot et verneverdig landskap med vakker skog, der du kan observere fugleliv og høre lyder fra Floridas eksotiske dyreliv.

Soverom

Huset har 5 soverom med hvert sitt tilhørende baderom – totalt 5 bad! Alle soverommene har vekkerklokke med radio og 32” SMART LED HD TV, så du kan ligge på senga og surfe på internett, eller se litt på TV. I første etasjen er det et master soverom med King size seng, privat bad med doble vasker, stor dusj, og utgang rett til bassenget. Det andre soverommet i første etasjen har to senger og er innredet med koselige detaljer med tanke på barna. De har eget bad rett utenfor døren med dusj og kar. I andre etasjen er det også et master soverom. Denne romslige suiten har privat bad med doble vasker, stort badekar og stor dusj. Det fjerde soverommet har en dobbeltseng, og det femte har en king-size seng. Disse har også hvert sitt tilhørende bad. Ekstra sengetøy og håndklær ligger i huset som er profesjonelt rengjort før deres ankomst.

Huset har også et eget vaskerom med vaskemaskin, tørketrommel samt strykeutstyr. Tar du med deg laptop på ferie, vil du kunne ta i bruk gratis Wifi. For familier med små barn, finnes det en babystol og sammenleggbar barneseng.

Spillrom

Huset har et spillrom som inneholder en arkademaskin med flere klassiske arkadespill, et Super Cars kjørespill og et lufthockeybord.

Paradise Palms - alt du trenger for en perfekt ferie!

Er du klar for å tilbringe ferien i dette fantastiske huset?

Webdesign © William Robertson 2015